За Cimstoneтенденции кухни 2022

През последните близо две години всички ние прекарахме повече време у дома, което ни накара да помислим за домашния уют и комфорт и доведе до предприемане на повече ремонти и промени в интериора. Много от нас направиха и стъпка към инвестиране в нови и по-просторни жилища, заради необходимостта от повече помещения и пространство в дома за home office и дистанционно обучение на децата. Ако сте решили да обновите сърцето на дома – кухнята или обзавеждате нов дом и искате да сте в час с модата, ето какви са новите тенденции кухни 2022 година:

Светлина и простор

Светлите гами и простора са една от основните тенденции през новата година. Светлите цветове допринасят до усещане за простор, което прави светлите плотове тренд. Cimstone предлага кварцови плотове в 32 различни цвята, които могат да бъдат перфектния завършек на една просторна кухня. Различните нюанси на цветовете придават на кварцовия плот визуална привлекателност и органична дълбочина.

Внимание към детайлите

Детайлите са определящи за стилна кухня през 2022 година. Перфектният дизайн не е претрупан, а добре изпипан, елегантен и красив. Инвестицията в траен и добре изглеждащ материал определено е на мода. Плотовете от технически кварцов камък които може да намерите в Cimstone имат органична текстура и невероятен оттенък.

При производството на материала, кварцовите камъчета могат да бъдат разпределени по различни начини, което да доведе до специфична разлика в нюанса на цветовете. Това е един уникален детайл, който прави плотовете Cimstone различни от всички други.

Мека визия – тенденции кухни 2022

Микс от комфорт и елегантност е една от основните тенденции в кухнята през 2022 година. Това се подчертава в премахването на строги, студени линии и омекотяването на визията чрез заоблени такива. Овалния завършек, създавайки усещането за мекота, заема мястото на правата и твърда структура.

Композитният материал на основата на кварц, който може да намерите в Cimstone може да удовлетвори и най-дръзките дизайнерски идеи. Освен разнообразие от цветове Вие може да се възползвате от многото видове обработки, които включват различни видове закръгление и кант.

Ламинатът бавно си отива

Техническите повърхности бавно заемат мястото на ламинатът през 2022 година. Защо? Защото предлагат широка гама от цветове и дизайни и значително по-лесна поддръжка и почистване. Разбира се са и много по-издръжливи и дълготрайни във времето.

Плотовете направени от технически кварцов камък Cimstone са гладки и много лесни за почистване. Те нямат нужда от специална поддръжка, нито пък от периодично нанасяне на лак. Почистването на тези плотове става само с мека кърпа и препарат, а гладката повърхност не позволява проникване на течности и задържане на петна.

Цел: екология – тенденции кухни 2022

Една от тенденциите в интериора през 2022 година е кухня, която е добра за нашата планета. Това води до заменяне на материали като пластмаса с природни и по-трайни такива. Това прави бамбуковите прибори за хляб и стъклените буркани много популярни.

Но, кухнята е много повече от нейните аксесоари. В Cimstone стриктно се спазват изискванията за опазване на околната среда. Отпадъците се рециклират, природните ресурси се използват разумно, а отпадъчните води се филтрират.

Допълнително, плотовете от технически камък са устойчиви на напукване, не попиват течности и не задържат петна. Плотовете на Cimstone са издръжливи във времето, което прави нуждата от нов плот и изхвърлянето на стария много по-рядка ситуация. Това от своя страна води до по-малко отпадъци и по-щастлива планета. Подарете си уют, простор, естетика и го направете с подобаваща грижа към природата. Доверете ни се, за останалото ще се погрижим ние. За повече информация и запитвания: