За Cimstoneтехнически камък предимства

В тази статия ние от „AR Commerse“ ще ви представим 10 предимства на техническия камък Çimstone. До края на статията ще сте убедени в качеството и надеждността на нашия технически камък. И няма да има нужда да търсите в Google „технически камък предимства“

1. Естествен материал – 97% кварц

Кварцовият камък, който Çimstone влага в продуктите си, е един от най-твърдите минерали в природата. Обработен с най-съвременните технологии, той се превръща в елегантни, устойчиви на износване и надраскване, хигиенични плотове за кухни и бани. Те носят в себе си качествата на кварца – блестящ и изключително твърд.

Кварцът има твърдост 7 моос (скала за измерване на твърдостта на минералите). Това го доближава много до най-твърдия минерал в природата – диамантът, който има твърдост 10 моос.

2. Гладка повърхност – без грапавини и пукнатини

Çimstone  е направен от 93% чист кварцов камък и 7% смола. За разлика от естествените камъни като мрамор и гранит, техническият кварцов камък на Çimstone  не е с пореста структура и няма пукнатини. Повърхностите от естествен кварцов камък Çimstone  запазват блясъка си за години напред без допълнителна нужда от лакиране и поддръжка.

3. Лесна поддръжка, хигиеничност – Технически камък предимства

Композитният камък на кварцова основа Çimstone не се надрасква от метални предмети и показва висока износоустойчивост дори в помещения с интензивна употреба.

Техническият кварцов камък не се поврежда при огъване и удар, не се напуква лесно, нито се чупи по време на рязане и транспортиране. Също така се смята, че кварцът притежава лечебни свойства и стимулира мозъчните функции. Премахва отрицателната енергия и привлича положителна.

4. Широка цветова гама – Технически камък предимства

Фирма АР Комерс, която предлага техническия камък Cimstone в България, разполага с над 30 цветови вариации. Цветовата гама е толкова широка, че може да задоволи и най-капризния вкус, както и да отговори на най-смелите виждания на вашия интериорен дизайнер.

5. Твърдост, здравина и устойчивост във времето

Плотовете от технически камък Çimstone не се повреждат от хранителни продукти като оцет, лимонов сок, зехтин, за разлика от естествените камъни. Можем да произведем толкова технически кварцов камък в желания от вас цвят и текстура, колкото е нужен за вашия интериорен дизайнерски проект. За разлика от естествения камък, ние не сме ограничени от природните ресурси. Вашият плот от Çimstone  ще изглежда все така здрав и блестящ, както в първия ден от поставянето му.

6. Широки приложения – кухни, бани, стълбища, лаборатории, хотели

Плотовете от технически кварцов камък Çimstone, придават изключителна елегантност на всяко помещение, в което се монтират – кухни, бани, хотели, барове, болници и лаборатории. Подходящи са също за облицовка на външни стени, стълбища и предверия.

7. Антибактериални свойства – безопасност

Повърхностите от технически кварцов камък Çimstone притежават сертификат за безопасност за приготвяне на храна. Този документ потвърждава, че е абсолютно безопасно да приготвяте храна директно върху плота, без риск от салмонела и Е-коли. Покритието от технически кварцов камък може да се използва също за кухни на ресторанти и в производствени помещения от хранителната индустрия.

8. Патентована италианска технология – Бретон

Всички световнопризнати производители използват патентованата италианска технология Breton. Çimstone  е първата и единствена компания в Турция, която прави технически кварцов камък по тази система.

9. Екологичност – Технически камък предимства

Cimstone стриктно спазва изискванията за опазване на околната среда като разумно използване на природни ресурси, рециклиране на отпадъци, филтриране на отпадъчни води и производство на безвредни за човешкото здраве материали. Нашата фабрика е изградена с грижа за природата и хората. Обработваме водата с автоматизирана система за пречистване и отново я връщаме в производствения процес. Това пести не само вода, но и електроенергия. Парченцата стъкло и огледало, които влагаме, са рециклируем материал. Висококачествените ни плотове и облицовки ще ви служат вярно в продължение на дълги години, което ще допринесе за разумното потребление и отговорно отношение към околната среда.

10. Гарантирано качество – сертификат

Оценен сред водещите световни производители на композитен камък на базата на кварц, Çimstone притежава сертификат за система за управление на качеството TS EN ISO 9001: 2015. Çimstone отговаря на високите изисквания на потребителите.

Прочетете още:

КУХНЯТА – СЪРЦЕТО НА ВСЕКИ ДОМ!

КАКЪВ ПЛОТ ЗА КУХНЯ ДА ИЗБЕРА?

ПРИЛОЖЕНИЯ НА ТЕХНИЧЕСКИЯ КАМЪК CIMSTONE