Кварц

Кварцовият камък, който се влага при производството на продуктите, които се внасят от AR Commerce е един от най-твърдите минерали в природата. Обработен с най-съвременните технологии, той се превръща в елегантни, устойчиви на износване и надраскване, хигиенични плотове за кухни и бани. Те носят в себе си качествата на кварца – блестящ и изключително твърд.

Кварцът има твърдост 7 моос (скала за измерване на твърдостта на минералите). Това го доближава много до най-твърдия минерал в природата – диамантът, който има твърдост 10 моос.

Ето защо композитният камък на кварцова основа, предлаган от AR Commerce не се надрасква от метални предмети и показва висока износоустойчивост дори в помещения с интензивна употреба.

Техническият кварцов камък не се поврежда при огъване и удар, не се напуква лесно, нито се чупи по време на рязане и транспортиране. Също така се смята, че кварцът притежава лечебни свойства и стимулира мозъчните функции. Премахва отрицателната енергия и привлича положителна такава.

Свържете се с нас

Обадете ни се предварително на телефон +359 88 895 9843

info@cimstone.bg

АР Комерс ЕООД

AR Commerce контакти