За CimstoneПриложения на техническия камък

Когато говорим за приложения на техническия камък, първото нещо, което ни идва на ум е кухненският плот. Може би защото в последно време при бума на ново жилищно строителство, това е предпочитаният материал за кухните в частните домове – било то къщи или апартаменти. И не напразно – качествата и предимствата на наложените брандове технически камък, какъвто е Cimstone, предлаган в България от AР Комерс са неоспорими: здравина и устойчивост, гладкост, естетичност и блясък, лесно почистване, антибактериални свойства.

И точно заради всички тези ползи, техническият камък Cimstone придобива все по-голяма популярност и е с все по-широко приложение. Произведен по патентованата италианска технология Breton. Всички гореизброени предимства са гарантирани и от притежавания сертификат за система за управление на качеството.  TS EN ISO 9001: 2015.

Санитарни приложения на техническия камък

  • Колкото техническият камък Cimstone е подходящ за частни домове. Толкова, а дори и повече той е приложим и в професионални кухни в ресторанти, сладкарници, пекарни, барове, столови, кухни-майки, кетърингови компании и др. Изключително лесно и бързо е поддържането и почистването на техническия камък. Той не задържа мръсотии, вируси, микроби и бактерии. А както знаем, хигиената в кухнята, било то личната ни у дома или тази в заведението. В което се храним, или от което поръчваме храна за офиса е от изключителна важност. Особено в период на световна пандемия. Техническият камък Cimstone притежава сертификат за безопасност за приготвяне на храна. Този документ потвърждава, че е абсолютно безопасно да приготвяте храна директно върху плота, без риск от салмонела и е-коли.

Освен за кухненски плотове, техническият камък Cimstone, от АР Комерс е подходящ за барплотове и рецепции в хотели и административно-офисни сгради, магазини, за стълбища в молове, хотели и други обществени сгради – училища, детски градини.

Да не забравяме обаче и едно много важно приложение на техническия камък – за санитарни помещения. Отново както в частни, така и в обществени помещения. Баните и тоалетните са изключително чувствителни от гледна точка на хигиената и точно тук, идва съвсем на място, изборът на техническият камък Cimstone с неговите антибактериални качества, допринасящи за по-лесно и сигурно поддържане на отлична хигиена, дори на обществени санитарни помещения с голям трафик на хора, като молове, кина, заведения и други.

Приложения в болничните заведения и лабораториите

Едно по-специфично, но не за пренебрегване приложение на техническия камък Cimstone от АР Комерс е това в болнични заведения и лабораториите. Както знаем, при този тип обществени заведения, хигиената също е от голяма важност. Свикнали сме да гледаме как болниците в чужбина са бели, блестящи от чистота и светли. Това може да бъде постигнато и в България с помощта на техническия камък Cimstone.

Широката гама от цветове и текстури дава неограничени възможности за интериорни решения – стандартни, класически или по-модерни и екстравагантни. Възможни са всякакви варианти – за всеки вкус и претенция. Ако сте инвеститор на частен дом, на семеен хотел, на офисна сграда или частна болница, ако сте интериорен дизайнер с развихрена фантазия или производител на качествени кухненски мебели, не се колебайте да се запознаете в детайли с предимствата на техническия камък Cimstone тук, или да ни запитате за оферта във формуляра.

Прочетете още;

ТЕХНИЧЕСКИ КВАРЦОВ КАМЪК ÇIMSTONE

ОБЛИЦОВКА ОТ ТЕХНИЧЕСКИ КВАРЦОВ КАМЪК ÇIMSTONE

ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА КАМЪНИТЕ ЧИМСТОУН