За CimstoneКухнята - сърцето на всеки дом!

Кухнята – сърцето на всеки дом! В тази статия ние от „ARCommerce“ ще ви представим най-важната, според нас, част от уютния дом. Това е кухнята. Ако ви е интересно как може да превърнете вашата кухня в място, от което няма да искате да си тръгнете останете докрай.

Защо ли едно от най-важните места във всеки дом е кухнята?

Защо при проектирането на интериора за дома, отделяме най-ключовото място на кухнята?

Може би защото от древни времена хората са считали мястото, на което приготвят храната си за свещено.

То е сърцето на дома. При приготвянето на храната, майката влага цялата си любов към децата и семейството си. Домакинът показва гостоприемството към гостите си, а влюбеният мъж към любимата си.

За да можем да усетим истински уюта и топлината на дома, то неговото сърце – кухнята трябва да ни предразполагат, да ни карат да се чувстваме комфортно и атмосферата да ни позволява да се развихрим.

Как обзаведем нашата кухня? – Кухнята – сърцето на всеки дом!

Цветовете и формите, които ще изберем, трябва да отговарят на нашата личност и характер. А колко различни са хората по света! И точно затова изборът между цветове, текстури и шарки при един от основните елементи на модерната кухня, а именно – техническия камък Cimstone от АР Комерс е огромен. От цветови разновидности на бялото, екрюто, сивото и вариациите на черното, с блясък или по-матови, с ефект мрамор, с различен оттенък или финиш…

Различни са и видовете обработки – от антични профили до полирани кантове, полирани чела, двустранно и едностранно закръгление или фаска.

Вариациите на форми и цветове за плота на вашата кухня или островната част са безспорно много и само небето е лимита на вашето въображение или това на вашите дизайнери. Пълната гама цветове можете да видите тук.

Какво трябва да очаквате от кварца?

Във фабриката, в която се произвежда техническия камък Cimstone могат да се произведат стотици квадратни метри технически кварцов камък в определен цвят и финиш. Все пак е важно да имате предвид, че продуктите съдържат 93% кварц, който се добива от кариери на различни места. Нормално е кварцът от различните кариери да е с различен оттенък, също както и останалите естествени камъни. При самото производство кварцовите камъчета могат да се разпределят неравномерно в слаба и това да даде лека разлика в нюанса в зависимост от количеството камъчета. Това се отнася в най-голяма степен за сериите с ефект мрамор. И точно тези малки различия обаче правят техническият камък уникален, защото той по външен вид се доближава до естествения, а в същото време е много по-дълготраен и устойчив.

Прочетете още:

ТЕХНИЧЕСКИ КВАРЦОВ КАМЪК ÇIMSTONE

ОБЛИЦОВКА ОТ ТЕХНИЧЕСКИ КВАРЦОВ КАМЪК ÇIMSTONE

ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА КАМЪНИТЕ ЧИМСТОУН