Geoslab

Широкоформатните и висококачествени керамични плочи се използват все повече за кухненски плотове, стенни облицовки и оригинална интериорна декорация. Защо? Защото изглеждат прекрасно. Шарките им невероятно наподобяват тези на естествените камъни. Тези материали са много по-леки, плочите са по-тънки, а цената на квадратен метър е атрактивна. Поддръжката им е по-лесна от всякога, а дизайните – наистина разнообразни. Можете да откриете керамични плочи в различни цветове и разновидности, така че да допринесете за чудесен интериор.

Материалът

Материалът е устойчив на UV лъчи, химикали, износване, огън, студ. Той е щадящ околната среда и подлежи на рециклиране. Шарките на керамичните плочи обикновено се виждат само на повърхността. А разрезът е с равномерен цвят (моделът на повърхността не преминава през целия обем, както при естествените камъни или инженерния кварц). В някои плочи шарките се виждат по цялата дебелина. Някои широкоформатни керамични изделия, копиращи мрамор, оникс или гранит, изглеждат впечатляващо в реалистичния си 3D вид.

Непорестата повърхност на керамиката е ключов плюс на материала. Благодарение на нея всички потенциално вредни вещества се намират точно върху повърхността, вместо да се просмукват надолу в самия материал. Това прави супер лесно почистването и хигиенизирането, оставяйки скърцащо чист и неповреден плот. Почистването на керамичния плот е много по-лесно от почистването на плотове, изработени от други материали. Това е и едно много голямо предимство, тъй като освен атрактивен вид, вие ще получите и плот, лесен за поддръжка. Всичко, от което се нуждаете, е влажна кърпа и в по-специфични случаи – подходящ препарат за почистване.

Geoslab е нова стъпка в керамичните повърхности

Geoslab e марка, фокусирана върху широкоформатна керамика. В която са приложени най-новите производствени технологии. За да бъде създаден усъвършенстван продукт с най-добрите технически и естетически характеристики. С Geoslab ще имате възможност да се наслаждавате спокойно на жилищните си пространства в продължение на дълги години. Защото те съчетават естетика и високоустойчиви свойство.

Керамичните кухненски плотове, известни още като ултракомпактни плотове или синтерован камък, продължават да нарастват по популярност и има защо. Те предлагат широка гама от сензационни визии и са хигиеничността на каменни плотове, които можете да имате във вашата кухня. А кой не иска най-добрата хигиена у дома точно сега?

За разлика от гранита и кориана, керамиката може да се монтира и навън и е устойчива на топлина и замръзване за домове в цялата страна. Това е едно огромно предимство, което прави керамиката още по-атрактивен избор за дома и външните пространства. Освен в кухнята и банята, керамичните плотове могат да бъдат използвани и в дворните пространства, като ще допринесат за много по-красив дизайн, а поддръжката им е наистина лесна.

„Едно от най-хубавите неща за керамиката е, че може да се използва навсякъде“, казва базираният в Сакраменто известен интериорен дизайнер Кери Кели. „Този материал е идеален за кухни и бани със своята устойчивост на петна, топлина и вода. Също така е перфектен за външни приложения и елиминира притесненията от увреждане от слънцето, тъй като е напълно устойчив на ултравиолетови лъчи. Плочките с голям формат са много популярни както за кухня, така и за баня и нашите монтажници са доволни, когато посочим продукта.“

Керамиката е изключително твърда повърхност,

която не е склонна към оцветяване и други щети, които ежедневният битов живот може да причини на естествения мрамор, но може да бъде произведен със сравнима красота, благодарение на технологиите за производство. За разлика от мрамора (или гранита) обаче, всяка керамична плоча е еднаква. Ако избирате мраморен външен вид – който е един от най-популярните порцеланови стилове, използвани както за кухни, така и за бани в момента – ще можете да продължите вената на шарката през широка стена или шкаф с плочи, съчетани с книги за традиционен изискан вид.

Geoslab oт Geogres, се предлага за първи път в България от АР Комерс. Основната цел на АР Комерс е именно да допринесе за страхотен интериор в домовете и работните места на своите клиенти, чрез красиви, естествени продукти и много модерните и търсени керамични повърхности.

Голямото разнообразие на уникални цветове и шарки, във варианти гланц и мат, съчетават в пълен синхрон, красивия дизайн и изключителната здравина. В комбинация с издръжливостта на топли, даже горещи предмети, защитата от влиянието на UV лъчите, идващи от пряка слънчева светлина както в интериора, така и в екстериора, лесната поддръжка и почистване и широкото му приложение както за плотове за кухни, така и за бани и за стенни повърхности, този материал се превръща в силно предпочитан от все повече интериорни дизайнери и собственици на домове, хотели, офиси. Несъмнено лесната поддръжка и почистване са друго основно предимство на керамичните повърхности, което ги прави още по-атрактивни и подходящи за използване в дома.

Цветова гама

Цветовата гама можете да откриете на нашия уебсайт, където всички цветове имат QR код и 3D визуализация. Ако имате въпроси, ние от АР Комерс сме на линия, за да отговорим на тях. Проведете консултация с нашите професионалисти, за да разберете кое е перфектното решение за вашия дом. За повече информация, направете вашето запитване тук: