За Cimstoneтехнически камък за баня

Банята отдавна не е просто пространство, предназначено за изпълнението на ежедневните ни хигиенни ритуали. Съвременните дизайнерски и функционални решения я превръщат в пространството у дома, в което всеки от нас може да релаксира в приятна атмосфера. Обаче какъв материал за да използваме за нашата баня? Сега ние от „AR Commerce“ ще разгледаме идеалното решение за вас – технически камък за баня.

Мнозина са ценители на усещането за свобода и спокойствие в банята. Затова са склонни да търсят далеч по нестандартни решения за нейното проектиране от добре познатия ни и масово употребяван теракот. Тук ви представяме една впечатляваща идея за облика на вашата баня – изграждането ѝ от технически камък.

Защо техническият камък за баня е по-добър от естествения?

Техническият камък остава запазена марка за ценителите на уюта в банята. За разлика от естествения камък, който не може да бъде използван напълно самостоятелно за изграждането на банята ви, при техническия това е възможно.

Структурата на материала на естествения камък се характеризира с шупли и крехкост, които при техническия липсват. Последният впечатлява с отлична здравина и надеждност на изработката. По тази причина той намира място в съвременните строителни решения за вашата баня.

Техническият камък много се доближава до основните свойства на естествения материал. С тази разлика, че хомогенната структура на техническия камък предполага по-голямо удобство при обработката му и последващата поддръжка. Благодарение на тези си предимства, той може да бъде използван във вашата баня по начин, който да ви предложи стилен дизайн, здравина и близостта до природата, за която винаги сте мечтали.

Важно е да знаете за камъните

За запазване качеството и вида на камъните, използвани в модерната баня, важно значение има обработката им.  Сами по себе си камъните предлагат естествено красив дизайн. Преди да намерят място във вашия дом, камъните преминават през няколко различни процеса на обработка. Тези процеси включват т.ч. изрязване, шлайфане, полиране на кантовете и други.

Не на последно място е важно да отбележим, че осветяването в банята има определящо значение за това как ще изглеждат каменните повърхности. По този повод, важно е да съобразите внимателно осветлението, тъй като дори и най-скъпият по отношение на вид и текстура камък няма да изглежда по начина, по който желаете, ако помещението не е правилно осветено.

Технически камък Cimstone – идеалното решение за вашата баня

Cimstone е технически камък на основата на кварц, който е приложим за употреба във всяка баня. Ефективно се използва за облицовки, мивки, плотове и други. В комбинация с богата си цветова гама, камъкът Cimstone, внасян и разпространяван в България от фирма АР Комерс, може да ви предложи идеалното дизайнерско решение.

Мивките от камък се използват все по-често в различни големини.

Изборът на облицовки и елементи за банята от камък Cimstone е решение, което гарантира стил и устойчивост – и не на последно място, изживяване, което заслужава вашето внимание.

Прочетете още:

ТЕХНИЧЕСКИЯТ КАМЪК CIMSTONE – С ГРИЖА КЪМ ПРИРОДАТА И ОБЩЕСТВОТО

ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА КАМЪНИТЕ ЧИМСТОУН

КАК ДА ПОДДЪРЖАМЕ ПЛОТА В БАНЯТА КРАСИВ И ЗДРАВ ДЪЛГИ ГОДИНИ?

    оад