Çimstone

В света на интериорния дизайн, намирането на перфектната комбинация от естетика, функционалност и издръжливост е от първостепенно значение. Когато става въпрос за плотове и облицовки, AR Commerce се откроява като революционен избор. Със своята широка гама от висококачествени предложения с изключителна изработка, AR Commerce печели звездна репутация за превръщане на пространства в произведения на изкуството.

Но защо именно AR Commerce е най-добрият избор за вас, ако търсите революционно и изискано решение за дома?

Безпрецедентно разнообразие и качество

AR Commerce предлага богат избор от материали, отговарящи на различните вкусове и дизайнерски предпочитания. От луксозен технически камък на основата на кварц до страхотен керамичен материал за интериорни повърхности. AR Commerce гарантира, че всеки клиент ще намери идеалното решение за своята уникална визия.

В нашия уебсайт ще откриете богата колекция от първокласни материали, подходящи за плотове и облицовки. Тези материали са предоставени от едни от най-надеждните и харесвани доставчици – Çimstone, Belenco, Coante и Geo Slab.

 

Уникална изработка с внимание към детайла

Един от отличителните фактори на AR Commerce е нашият ангажимент за изключителна изработка. Всеки продукт за плот и облицовка е старателно изработен от квалифицирани майстори с ненадмината страст към работата си.

Екипът от експерти на AR Commerce съчетава своя опит с най-съвременните технологии. И създава шедьоври, които надхвърлят очакванията на клиентите. Стремим се да предоставяме невероятно изработени материали, които да спечелят сърцето ви.

Иновативни решения за по-добра функционалност

Ние от AR Commerce осъзнаваме променящите се нужди на съвременните пространства. Затова се стремим да предлагаме иновативни решения, които освен да допринесат за невероятен дизайн, да подобрят функционалността на дома.

В нашия уебсайт ще откриете богата гама от издръжливи материали, включително антимикробни повърхности, които са изключително лесни за поддръжка и почистване. С AR Commerce можете да бъдете сигурни, че инвестирате в продукти, които са проектирани да издържат на изискванията на ежедневието, като същевременно запазват изящността си.

Екологичност и устойчивост

За нас от AR Commerce околната среда е от основно значение, затова и предлагаме само продукти, изработени от екологично чисти материали, отговарящи на високи стандарти за устойчивост. Също така, ние подкрепяме и минималното използване на ресурси и намаляването на отпадъците, като активно се ангажираме с намаляването на негативните следи върху околната среда.

Персонализирани продукти спрямо вашите нужди

Знаем, че всеки човек има своите специфични нужди, както и всяко пространство е уникално и има своите специфични изисквания. Именно затова ние от AR Commerce предлагаме възможност за индивидуален дизайн и изработка на персонализирани визии. В нашия сайт можете да откриете различните цветови опции, модели и покрития, както и възможност за персонализирана изработка.

Гордеем се с това, че можем да предложим на своите клиенти специализирана консултация и индивидуален подход. Екипът ни е готов да изслуша внимателно вашите предпочитания и изисквания. А след това да предложи персонализирани решения, които да отговарят на вашите нужди и визия.

Независимо дали става въпрос за дизайн на кухненски плотове, облицовки за бани или други интериорни повърхности, ние ви помагаме да изберете най-подходящите материали, цветове и текстури. Със своите богати познания в областта на интериорния дизайн и опит в работата с различни клиенти, ние ви предоставяме ценни съвети и предложения, които ще ви помогнат да постигнете желания резултат.

В AR Commerce удовлетворението на клиентите е от първостепенно значение. Екипът се ангажира да осигури изключително преживяване от началото до края. Постига това, предлагайки експертни насоки и персонализирана подкрепа, по време на целия процес. В сайта ни можете да откриете цялата нужна информация относно продуктите, които предлагаме, както и производителите им.

Повече за нас:

AР Комерс ЕООД е българско търговско дружество, специализирано във вноса и търговията  на световно признати марки в производството на технически кварцов камък – Çimstone, Belenco, Coante  – създадени от кварц – красиви и вечни, носещи духа на времето. Техническият камък на основата на кварц съчетава красотата на естествения камък и здравината на кварца. Нова продуктова гама в портфолиото на компанията е брандът Geo Slab – керамичен материал за интериорни повърхности.

Собственикът, Ани Хинова, има една основна цел – да принесе своята положителна енергия към клиентите си, към техните домове и работни места, чрез красивите, естествени продукти, на базата на технически кварцов камък, както и вече много модерните и търсени керамични повърхности.

В момента компанията предлага голямо разнообразие от цветове и повърхности, подходящи за кухненски плотове, плотове за бани, хотели, барове, болници, лаборатории.  Също така за стени, стълбища и преддверия.

 

AR Commerce предефинира концепцията за плотове и облицовки, предлагайки революционен избор, който съчетава красота, издръжливост и функционалност. Със своята широка гама от материали, изключителна изработка и ангажимент към удовлетвореността на клиентите, AR Commerce се превръща в атрактивен избор за тези, които търсят иновативни и изискани решения. Независимо дали търсите плот за кухня от технически кварцов камък или облицовка за баня, то при нас ще откриете идеалното решение за вашите нужди.