За Cimstone

В основата на всеки бизнес стои неговата визия, а именно ценностите, които се изповядват. Това до голяма степен прави бизнеса уникален, различен и специален. За нас, екипът на фирма „АР Комерс„, клиентът и неговото удовлетворение от качеството и разнообразието са в основата на бизнеса и ценностите ни. Ние предлагаме технически камък Cimstone, създаден на основата на кварц, с който се постига изключителна елегантност в помещенията. Производственият процес, както и експлоатацията на плотове от техническия кварцов камък Cimstone, намаляват максимално  въздействието си върху природата. Допринасяме и за удобството и улеснението на ежедневието на нашите клиенти, тъй като плотовете от технически камък Cimstone са много лесни за поддръжка и издържат дълго във времето.

Технически камък Cimstone – Качество и разнообразие

За Cimstone качеството означава абсолютно удовлетворение на клиентите от продукта, неговата цена и цялостната услуга. Високото качество, към което се придържаме, започва с избора на суровини и продължава в много процеси, докато финално стигне до потребителя, като един перфектен продукт.

За нас основна цел е да предоставим качествен камък, който е елегантен, лесен за почистване и напълно хигиеничен. Техническият камък Cimstone се почиства лесно, не задържа вода и петна. Елегантен е, което го прави част от перфектното обзавеждане за дома. Освен това, той е и изключително хигиеничен.

Cimstone е създаден от чист природен кварц, комбиниран с полиестерна смола и пигменти. Това го прави издръжлив, компактен материал, с неповторим блясък. За разлика от естествените камъни като мрамора, техническият кварцов камък Cimstone няма пукнатини и грапавини. Това го предпазва от проникването на течности, задържането на петна и прави почистването му в пъти по лесно. Освен това гладката повърхност не позволява развитие на бактерии. Камъкът на Cimstone е устойчив на надраскване и киселини и трудно може да бъде повреден от зехтин, лимон, или подправки.

Ние ценим разнообразието и се стремим да ви предложим такова. Точно заради това предлагаме 32 цвята, от които може да избирате. Можете да избирате и от различни шарки, така че да удовлетворите и най-капризния вкус.

Устойчива околна среда

Устойчивата околна среда е един от основните приоритети на компанията, тъй като ние в „AR Commerce“ ценим природата. При производството на техническия камък Cimstone се използват най-модерните технологии, с цел количеството на източника, което се превръща в краен продукт не надвишава 40%. Това прави производството максимално щадящо за околната среда. Останалите естествени отпадъци са превърнати в продукт с висока добавена стойност.

Cimstone не вреди на околната среда и успешно допринася за нейната устойчивост, тъй като минимализира ресурсите, които използва и отпадъците, които изхвърля. При производството се пести всяка капка вода, като се използва повторно пречистена такава. Така се свежда до минимум консумацията на енергия и вода.

Камъкът на Cimstone е изключително качествен и издържа години наред. Точно това го прави и грижовен към околната среда и природните ресурси, които не са неизчерпаеми, тъй като закупувайки продукт от технически камък на основата на кварц, Вие се сдобивате с дългогодишен плот. Това ще сведе до минимум покупката на други такива в дома Ви и ще намали свръх консумацията.

Cimstone е изключително качествен технически камък, който гарантира дълги години безпроблемно използване, лесна поддръжка и красота и елегантност в дома Ви. Високото качество, разнообразието и устойчивата околна среда са основни ценности на Cimstone и това го прави прекрасен избор за всеки. Разнообразие от модели може да откриете в сайта на „AR Commerce„.