За CimstoneКварц

Банята е помещение в дома, което винаги получава специално внимание. Решили сте да правите ремонт и да я освежите? Супер! За да бъдете подготвени и да насочите въображението си в правилната посока, то трябва да сте наясно с тенденциите за 2022 година и те са тук:

Мраморът се завръща

Въпреки че мраморните плочи не са нещо ново, тенденциите показват, че са по-предпочитани от всякога. Черният и белият мрамор се оказват едни от най-желаните цветове, дори понякога в комбинация. Друга изключително харесвана комбинация е бял мрамор със златни, видни и груби нишки. Cimstone предлага кварцови плотове в различни дизайни, включително и мраморни такива.

Растения

Цветя, зеленина, дори и малки дръвчета- всичко това е в тенденциите за банята през 2022 година. Дали защото точно тази природа ни липсваше по време на пандемията, или пък защото придава това луксозно, екзотично усещане, не знаем. Но е факт, че растенията набират все по-голяма популярност при обзавеждането на банята.

Черни бани и черни детайли

За 2022 година, най-предпочитаните теми за баня са черните. Тъмният цвят винаги е придавал луксозно усещане, а комбиниран с дърво и растения може да ни пренесе в истински спа център. Кварцовият камък Cimstone се предлага и в тези така харесвани тъмни цветове.

В тенденциите са и черните детайли, тъй като завършването на една баня с черни детайли може да придаде усещане за елегантност и изисканост, особено в комбинация с контрастен цвят. Черните кранове, батерии и осветителни тела са едно много добро начало, изключително популярно в момента.

Неутралната палитра винаги е на мода

Освен мрамора и тъмните цветове, неутралната палитра също е в тенденциите за дизайн на баня през 2022 година. Предпочитано е използването на един цвят или материал в цялото помещение, тъй като това придава усещане за свежест, особено в комбинация с правилните, смели акценти. При кварцов камък Cimstone може да откриете над 10 неутрални нюанса, които да използвате за обзавеждането на банята си.

Осветителни тела

Макар че тенденцията в банята да бъде осигурена естествена светлина никога не остарява, един от последните писъци на модата включва лед осветителни тела, отговарящи на детайлите на банята. Обикновено се поставят в кабина, или в душ отделението.

Пейки и табуретки

Да, дори да звучи леко странно, пейките и табуретките са една от най-силните тенденции за обзавеждане на банята през 2022 година. Банята постепенно се превръща в нещо повече от място за вземане на душ и пейките и табуретките, които се използват от дамите докато се гримират, или пък като аксесоар за банята, стават все по-популярни.

Екология

Банята е помещение, изложено на постоянна влага. За това и трябва да бъде изградено от устойчиви материали. Плотовете, които Cimstone предлага са изключително издръжливи във времето, устойчиви на напукване, не попиват течности и не задържат петна.

Екологията продължава да бъде в тенденциите при обзавеждане на всяко едно помещение в дома. В Cimstone стриктно се спазват изискванията за опазване на околната среда, отпадъците се рециклират и природните ресурси се използват разумно.