За Cimstone

Цветовете на 2022 година са изцяло вдъхновени от природата. Те внасят в дома спокойствие и уравновесеност. Според много експерти, 2022 година ще даде началото на тенденция, включваща по-светли и земни тонове, както и ярките такива, акцентиращи в интериора. От прашно синьо и деликатно зелено до топли земни тонове – всички тенденции в дизайна и цветовете за дома са изпълнени с оптимизъм и релакс. Решили сте да правите ремонт или да освежите дома? Чудесно! Ето и кои са най-модерните цветове при интериорния дизайн за 2022 година.

Зелени цветове, вдъхновени от природата

Цветовете, които задават тона на 2022 година отразяват стремежа на хората да се доближат максимално до природата. Зелените цветове са изключително изисквани и лесно добавят привкус към вечните класики. Може да изберете както фин нюанс, така и по-ярък, в зависимост от помещението.

Хладните зелени цветове се комбинират прекрасно с дърво и други естествени елементи, които определено са на мода през тази година. Меките зелени нюанси придават жизненост на помещението и прекрасно се комбинират с естествена зеленина като растения.

Неутрални светли цветове

Сивото бавно бива заменено от кремаво-бялото и бежовото като неутралните светли цветове заемат едно от главните места в тенденциите за 2022 година. Тези модерни, но ненатрапчиви цветове ще останат популярни и през следващите години.

Неутралните цветове могат да бъдат използвани в цялата къща, като създават усещане за истински простор. Тази цветова тенденция се съчетава отлично с набиращия популярност в интериорния дизайн минимализъм. И освен това, неутралните нюанси се съчетават лесно със всеки цвят. При кварцов камък Cimstone може да откриете над 10 неутрални нюанса, които перфектно да се впишат в дизайна на дома.

Светло и ярко жълто – цитрон

С връщането на ретро стила от 70-те години ще видим и весели цветни тонове в жълто и пастелно, които ще помогнат за създаването на модерна и закачлива визия. тъй като прекарваме все повече време у дома, става въпрос за проектиране на пространства, които въплъщават щастието.

Жълтите цветове се съчетават добре с текстурирани аксесоари, луксозен текстил и други тенденции в интериорния дизайн, които очакваме да се развият през 2022 г. Цитронът е нюанс на жълтото, който носи слънцето в себе си. Той е ярък и смел и ще затопли дома ви, като едновременно с това ще внесе енергия и свежест.

Смелите нюанси на синьо

Освен светло и меко синьо, ще видим и смелите му нюанси, които ще се използват за акценти в дома. През 2022 година то ще показва безгрижна увереност, като насърчава изобретателността и творчеството.

Цвят патладжан набира голяма популярност, като е подходящ за подова настилка и акцент, положен върху една от стените в помещението. Този нюанс се комбинира много добре с неутралните цветове и дървените мебели. Кварцовият камък на Cimstone се предлага в различни цветове, включително и в смелите нюанси на синьо.

Тъмни земни тонове

Богатите, по-тъмни нюанси на земните тонове, носещи усещане за стабилност набират голяма популярност за спалните и всекидневните през 2022 година. Те създават луксозна атмосфера, а в комбинация с меки дървени тонове и контрастни пастелни цветове, тези тонове могат да създадат успокояваща и приветлива атмосфера.

Тъмните нюанси ни дават стабилност – нещо, което мнозина жадуват след две години на несигурност. Земните тонове ни помагат да се чувстваме успокоени, независимо какво се случва във външния свят. С нарастването на вдъхновения от природата декор и естествените елементи, земните тонове ще продължат да бъдат актуални. Може да откриете различни разновидности на тъмните цветове с кварцов камък Cimstone.

Cimstone е технически камък на основата на кварц, който съчетава красотата на естествения камък и здравината на кварца. Предлага се в цели 32 цвята, като всеки дизайн може да бъде съобразен напълно с нуждите на клиента. Свържете се с нас за повече информация.