За Cimstone

Всяка нова година ни дава нова възможност да преосмислим обзавеждането си. Както и да създадем повече комфорт, стил и красота в домовете си. Да сме в крак с най-новите тенденции в интериора при обзавеждането може да ни предложи ново вдъхновение и глътка свеж въздух.

Дори 2022 да отива към края си, никога не е късно да се впуснем в освежаване на дома, а за да помогнем в това сме подготвили най-популярните тенденции в интериора при обзавеждането през 2022 година.

Интересни форми

През 2022 г. ще продължим да виждаме много заоблени мебели. Включително извити облегалки на столовете, наклонени подлакътници на диваните, заоблени ъгли и извити акценти. Тази тенденция доста наподобява на любимия на много бохо стил. Но извивките и арките могат да бъдат и едно стилно и елегантно допълнение към дома.

Независимо дали обичате или мразите тази тенденция, извивките добавят мигновена индивидуалност към пространството. Те създават усещане за мекота и женственост. А през 2022 може да видим много извити архитектурни елементи в дома. Включително врати под формата на арка, столове с по-специфична форма и извити плотове на кухненските острови.

Лукс в умерени дози

През 2022 година тенденциите в декора доведоха и до луксозни промени в дома, дори в най-неочакваните пространства като мазето, гаража, пералното помещение и гардеробната. Но, не е задължително да се прави цялостен ремонт, за да се придаде луксозно усещане на дадено пространство.

Това може да бъде лесно постигнато чрез добавяне на луксозни нотки в дома с помощта на детайли като тапети, картини, луксозни завивки, ароматни сапуни и свещи до мивката в банята. Като част от луксозната тенденция ще видим и мраморни елементи, които се завръщат в света на дизайна. Все пак никога не можем да сгрешим с добавянето на мрамор в умерени количества!

Пространство за почивка

Всички искаме дома ни да бъде точно толкова удобен, колкото изглежда, за това през 2022 година сетивните усещания в дома са изключително модерни. Жилището вече се усеща повече като място за почивка, работа и истински релакс едновременно, за това и неща като осветление, звук и удобство се взимат под голямо влияние.

Може лесно да създадете пространство за почивка у дома, като включите уютни и удобни мебели, меки одеяла, успокояващо осветление и релаксиращи цветови палитри. Така успешно ще създадете настроението, което искате.

Природата в дома

През 2022 година основната тенденция е вдъхновена от природата и любовта към пренасянето на външната среда в дома. Вътрешните дървета, особено лимоновите и маслиновите, засадени в големи саксии, заемат централно място в дома.

Тъй като стайните растения пречистват въздуха, създават успокояващ ефект и подпомагат благосъстоянието, не е чудно, че отглеждането на растения, размножаването им, природният дизайн, вертикалните растителни стени и стайните градини са по-популярни от всякога.

Текстурирани тъкани

Текстурираните тъкани набират все по-голяма популярност. Може би защото напоследък прекарваме доста време у дома, или пък защото уютните материи като кадифе са много актуални. Меките материи не само се усещат невероятно, но и изглеждат луксозно.

Ако изберете кадифето за акцент в дома, то комбинацията със студения блясък на метала определено ще внесе луксозен щрих в интериора.

Продуктите на Cimstone са стилни и елегантни, в разнообразни цветове и с различен финиш. Те са перфектно решение за съвременните тенденции, в които стилът и високото качество са на почит. Свържете се с нас за повече детайли!