ДизайнЗа Cimstone

Домът е изключително важно място за всеки човек. Там прекарваме най-много време, там сме заобиколени от близките си и разбира се – там се чувстваме най-спокойно. Именно затова домът трябва да изглежда добре и точно така, както искаме. Основният ремонт обаче може да излезе доста скъп, затова реновацията е страхотна идея. А защо реновация с Cimstone ще ви кажем днес!

Лесно подновяване на детайли в дома

За реновация и създаване на нова атмосфера в дома, може просто да подновите някои детайли, като например плота в кухнята или банята. Камък Cimstone е чудесен избор затова, поради страхотните му свойства и предимства. Допълнително, може да добавите в дома си нови детайли, изработени от технически кварцов камък, като например масичка, или защо не цяла мивка?

Ако искате да направите по-сериозна реновация, то може да използвате камък Cimstone за гръб на кухнята или дори за пода. По този начин ще постигнете хармонична, луксозна и много красива визия във всяко помещение.

Лесна поддръжка и висока хигиеничност

Камък Cimstone  е лесен за поддръжка, като едновременно с това дава гаранция за висока хигиеничност в дома. Техническият камък на кварцова основа има гладка повърхност, без пукнатини. Това прави почистването му много по-лесно, тъй като не задържа течности и други вещества. Може да го почистите с кърпа и вода, тъй като не се нуждаете от специални препарати.

Допълнително, кварцовият камък на Cimstone има антибактериална повърхност, което го прави изключително хигиеничен избор за кухни и бани. Съвсем спокойно може да поставите храната отгоре, като сте сигурни, че тя няма да бъде замърсена след това.

Твърдост, здравина и устойчивост

Реновирайки детайли в дома с камък Cimstone, вие ще си подсигурите дълги години здравина и красота. Техническият кварцов плот не може да бъде лесно повреден от продукти като оцет и зехтин, като едновременно с това гарантира дългогодишна устойчивост при правилна поддръжка.

Техническият кварцов камък е непорест и много твърд, което го прави устойчив на надраскване и петна. Разбира се, той също изисква поддръжка, но тя е много по-лесна от тази, която изисква естествения камък.

Голям избор от цветове

Избирайки камък Cimstone за подновяване на дома, вие ще получите избор от голямо разнообразие от цветове. Може да разгледате над 30 цветови вариации, като със сигурност ще откриете това, което би допаднало най-много на вкуса ви и би се вписало най-много на обстановката в дома.

Ако харесвате мрамора, то Cimstone  може да ви предложи силно наподобяващи неговата шарка кварцови камъни. Фенове сте на семплите цветове? То разнообразието от бели, черни, кафяви и сиви плотове на Cimstone определено ще ви допадне.

Ако имате запитвания, моля обърнете се към АР Комерс. Ние сме на линия да отговорим на всички въпроси и заедно да изберем най-подходящото решение за реновацията на вашия дом. Очакваме ви!