За Cimstone

1. Професионално обслужване

Не бъдете специалисти по всичко! Когато имате нужда от технически съвет, особено при реализирането на дългосрочна инвестиция, каквато е изграждането и обзавеждането на дома, е редно да се доверите на професионалист.

Вашият интериорен дизайнер със сигурност има важна роля в този процес, но по отношение на избора на материал за изграждане на плотовете във Вашата кухня и баня, със сигурност можете да се възползвате и от професионална техническа консултация и съобразяване със специфичните нужди на Вашето домакинство, с бюджета Ви, както и със стиловите и цветовите ви предпочитания.

Ето тук идва ролята на специалистите, каквито сме ние от фирма АР Комерс – вносител и търговец на технически камък Cimstone. Нашите експерти ще Ви консултират индивидуално и ще Ви предложат най-оптималното за Вас решение.

2. Бързина на доставката

Времето е изключително ценно за всеки от нас и ние от АР Комерс го ценим! Ще отговорим на Вашето запитване в рамките на 48 часа и не само това! Ще Ви предложим подходящ за Вашите нужди вариант и оферта. А наличностите ни в складовата ни база в София са достатъчни, така че да можем да реализираме и бърза доставка в много кратък времеви промеждутък.

3. Качествен монтаж

Ние не само ще доставим техническия камък Cimstone за Вас, а ще Ви предложим и качествен, надежден и бърз монтаж. Разполагаме с екипи от професионалисти с дългогодишен опит, които ще вземат точните размери, ще подготвят и монтират камъка на желаните от Вас места в кухнята или банята Ви. Професионалното консултиране, бързата доставката и качествения монтаж са факторите, които допринасят, за да направите правилния избор, а именно на технически камък Cimstone, oт АР Комерс! Предимствата на самия камък обаче – създаден от кварц – красив и вечен, определено са най-важни при вземане на решението. А повече за тях, можете да прочетете тук.