За Cimstone

В днешната реалност прекарваме все повече време у дома. Било то, заради модерния home office (работа от вкъщи) или заради домашното, онлайн или дистанционно обучение. Домът ни все повече е нашето убежище. Мястото, в което се чувстваме сигурни и защитени, но и комфортната среда, в която обичаме да бъдем.

Хигиената и лесната поддръжка на основните и най-трудни за поддържане помещения в дома ни, каквито са кухнята и банята, все повече стават от ключово значение за нас. Тук използването на правилните интериорни материали е от особено важно. Изборът на техническия камък Cimstone, който можем да използваме за плотове, гърбове на кухни, под, в кухнята и банята е един такъв правилен избор за естетичния вид и хигиената в нашия дом.

Места, обитавани дълги часове от хора

Съществуват обаче, едни други помещения, места, обитавани дълги часове от хора, които нямат възможност да работят или учат от вкъщи. Места, изискващи не по-малко внимание от гледна точка на хигиена. Без да се пренебрегва улеснената експлоатация и поддръжка и не на последно място естетика и уют за обитателите. А това са болниците, медицинските центрове, клиничните лаборатории, санаториумите, хосписите и домовете за възрастни хора, детските ясли и градини, денталните и дерматологични клиники, фармацевтичните производства, аптеките и много други.

Поради спецификата на тяхната дейност, тези помещения и сгради изискват изключително висока хигиена, те са създават и по специфични стандарти, заложени дори в законови норми. Тук безспорно техническият камък Cimstone, предлаган от АР Комерс в България се явява най-доброто решения и за най-деликатните помещения. Гладкостта на плотовете, липсата на пукнатини и неравности ги прави удобни и безопасни за работа с химически материали и дори при леко разливане на разтвори, почистването е бързо и лесно.

Техническият камък Cimstone e изключително здрав и устойчив във времето. Дори при ежедневна и много активна работа върху него, той ще се запази непокътнат години напред.

А широката цветова гама, която АР Комерс предлага ще удовлетвори и най-смелите хрумвания на интериорния дизайнер на обекта. Затова собственици на клиники, лаборатории, дерматологични и козметични центрове, дентални, хуманни и ветеринарни доктори. Всички вие, които имате специфични дейности, производства или предлагате услуги, които изискват високо ниво на хигиена на плотовете и подовете на помещенията, в които работите. Ако ви предстои ремонт или откриване на нов обект, обърнете се към АР Комерс! Поръчайте техническия камък Cimstone тук: