За Cimstone

В сезона на ремонтите едно от помещенията, за което често си мечтаем да реновираме и обновим е банята. А ако планираме интериора на новия си дом, то банята или баните в него, определено печелят акцента на вниманието ни.

Банята е мястото, в което ние и членовете на нашето семейство прекарваме не малка част от времето си. Било то в ежедневната грижа за хигиената си или във времето за релакс и разкрасителни процедури.

Какви характеристики бихме искали да има нашата мечтана баня?

Бидейки едно от най-интимните места в дома ни, мястото, което ни предразполага към отпускане и почивка, със сигурност банята трябва да отговаря на нашите естетически виждания – цветово и стилово. Но това не е достатъчно! Банята трябва да отговаря и на някои много важни технически и практически изисквания. А именно – здравина и издръжливост във времето; лесна поддръжка, да е защитена от влагата, която е неизбежна в този тип помещения.

За да спазим тези изисквания, трябва да обърнем особено внимание на основните съставки на нашата баня и материалите, от които те са изградени. А това са: плотът, мивката, подовата настилка, облицовката на стените и други.

Има множество материали, естествени и изкуствени, които сме виждали, приложени в различни интериорни решения за бани. Друг е въпросът доколко те са подходящи и колко време издържат и запазват ли първоначалния си вид, след интензивна употреба.

Един от малкото материали, приложими на повечето от гореизброени места в банята – плот, мивка, облицовки и други, е техническият камък Cimstone, внасян в България от търговската компания АР Комерс. Камъкът Cimstone отговаря и на техническите и практически изисквания и е устоял проверката на времето.

Предлаган в широка цветова гама, камъкът Cimstone ще удовлетвори вкуса и на най-смелите интериорни дизайнери. Здравината му, благодарение на кварца, един от най-твърдите минерали в природата, е доказана. А неговата гладка повърхност и липса на грапавини и пукнатини, благоприятства за лесната му поддръжка и практичността при експлоатацията. Тези и още много са причините, поради които да изберете най-подходящия материал за вашата баня – техническия камък Cimstone от АР Комерс! Изборът е лесен!