За Cimstone

Като обикновени потребители ние нямаме нужната експертиза да разпознаваме в детайли видовете материали, които внедряваме в дома, офиса, хотела си. Но пък разнообразието, което се предлага е все по-голямо и съответно възможността ни за избор. Обикновено сред разнообразието, нашият избор се базира на критерии, свързани с високо качество или поне най-оптимално съотношение цена-качество.

За щастие при кухненските и санитарните плотове, както и при плотовете за рецепции и бар плотовете, този оптимален вариант между високо качество, издръжливост, лесна поддръжка и приемлива цена съществува в лицето на Cimstone – технически камък, произведен по най-високите стандарти за качество на италианската технология Бретон.

За съжаление обаче както при всяка силна и наложена марка, и при Cimstone, се получават копия на оригинала, които не отговарят на високото качество на бранда и които спокойно можем да наречем фалшификати.

На пръв поглед не е лесно да се разбере марката на кухненския или санитарния плот. Ето защо от 2009 г. насам Cimstone слага специален код на гърба на всеки свой слаб. Благодарение на този код можете да проследите произхода на всяка своя поръчка. Не се двоумете да попитате мебелният производител на вашата кухня или интериорният дизайнер, който ви е препоръчал техническия камък, за неговия произход и за съответния код. А ако имате въпроси и съмнения винаги можете да ни пишете на имейл: info@arcommerce.bg или ни се обадете на тел. 0888959843 Защото ние държим на персоналната грижа за своите клиенти и на запазването на имиджа и високите стандарти за качество на марката Cimstone.