За Cimstone

Един от най-емблематичните символи на град Бургас е хотел България. Стартът на строителството му е поставен в далечната 1969 г. Официално открит през 1975 г. хотелът е с нечуваните за онова време 21 етажа. Хотелът разполага с разнообразни възможности за настаняване, както и с ресторанти, барове, конферентни зали, спа център, басейн и игрални зали.

История на ремонтите и какво направихме ние

През годините хотелът е претърпял поредица от ремонти, реновации и трансформации. При последната такава модернизация беше обърнато особено внимание на санитарните помещения в стаите и ВИП апартаментите, както и някои други основни помещения в хотела, като СПА, Бар Мецанин, основен ресторант и ресторант А-ла Карт в хотел България.

Един от основните материали, имплементирани при гореописаната модернизация е техническият камък Cimstone, на фирма „AР Комерс“, в следните модели и разновидности – Tundra, Efes, Olympos и Lapland. Изпълнител на проекта за изработка и монтаж на плотове от технически камък e фирма „КаЕн Гранити“ ООД.

Обратна връзка

„Доволни сме от работата на фирмите, от тяхното високо качество, организация на монтажа и коректността от страна на екипите им. С удоволствие бихме изпълнили и други наши проекти заедно. Можем да твърдим, че организацията на работа в компаниите е на отлично ниво и отговаря на съвременните изисквания за професионално обслужване.“, Георги Папазов, технически директор „България Хотел Мениджмънт“ АД.

Нашият отговор

„Удовлетвореността на доволния клиент е най-важното в нашата работа, това е най-голямата награда за труда ни! Качеството на нашите продукти, дълготрайността, издръжливостта  и естетичността на техническия камък, базиран на минерала кварц, един от най-твърдите минерали в природата, са неоспорими. Затова ние смело и без никакви съмнения препоръчваме камъка за плотове в помещения от всякакъв вид – от частни домове – къщи и апартаменти, кухненски и плотове за бани, до хотели, ресторанти, сладкарници и кафенета, за подове, барплотове, рецепции и други. Няма нищо по-добро обаче, от препоръката от споделения личен опит на клиент, приложил нашите продукти в свой интериор. Хората се доверяват на хора! Затова ние от АР Комерс, вносители на техническия камък Cimstone благодарим на екипа на „България Хотел Мениджмънт“ АД за доверието и добрите думи!“, Ани Хинова, управител и собственик на фирма „АР Комерс“.