За Cimstonecimstone

Техническият камък Cimstone я гарантира

Добрата хигиена е нещо, на което се учим от детските си години. „Измий си ръцете“  е една от най-често чуваните фрази от родителите и учителите в детските градини. В последната година на пандемична Ковид обстановка и тези, които бяха ги позабравили, си припомниха много от „добрите стари“ хигиенични норми. Миенето на ръцете, обаче, и дезинфекцирането им, съвсем не е единственото, което можем да направим, за да се предпазим от заразите с бактерии, микроби и вируси, включително и Ковид-19.

Храната, която поемаме по няколко пъти на ден е източник на много от заразите и заболяванията, от които страдаме. А знаем ли къде и как се приготвя нашата храна? Ще кажете – да, в повечето случаи у дома, в кухнята, още повече по време на пандемия, когато заведенията са затворени. Как контролираме, обаче, хигиената в собствената си кухня? Обикновено приготвяме храната върху кухненския плот. Той може да бъде изграден от много различни по вид материали. Когато мислим за дизайна на кухнята си, ние се съобразяваме основно с естетическите си изисквания и често пропускаме функционалностите и практичното –възможността за почистване и спазване на хигиеничните норми при подготовката на нашата храна или тази на децата ни.

Добрата новина е, че с кухненските плотове, направени от техническия камък Cimstone, можем да имаме и двете – красива кухня, избор на различни цветове и шарки, изключително гладка повърхност, много лесна за почистване, поради липсата на пори и пукнатини, за разлика от мрамора, гранита и кориана.

Порестите повърхности и пукнатините по тях са трудни за почистване, в тях се задържат микроби и нечистоти. При техническия камък Cimstone, произведен от кварц и смола, по патентованата италианска технология Breton, този проблем отпада. Cimstone, реално има антибактериални свойства и гарантира безупречна хигиена. Ако вашият кухненски плот е изграден от красивия и вечен технически камък Cimstone, вие можете да се насладите спокойно на храната си, без да се притеснявате от зарази.

А за вас ресторантьори и собственици на кафенета, сладкарници, хотели и кетъринг фирми – независимо дали предлагате храната си чрез сервиране в заведенията (когато са отворени) или в ситуация на lockdown, доставяте до домове и офиси, замислете се за повишаване на хигиената и улесняване на поддръжката във вашите  професионални кухни и прочетете повече за техническия камък Cimstone и неговите многобройни предимства тук.