За Cimstone

Добавете стойност към вашите жилищни пространства!

Съвременните тенденции в интериора следват няколко основни изисквания. Те са семпъл и изчистен дизайн, който едновременно създава динамика и имплементира естествени, натурални материали. Техническият камък Cimstone отговаря и на трите критерия, затова е толкова търсен. Той е практичен и приложим в много видове помещения – от кухненски плотове и острови до гърбове на кухни, санитарни помещения, фоайета и стълбища. Не само в домовете, но и в офисите ни, в хотелите, в които отсядаме за почивка. А да не говорим за лабораториите и болниците, в които се лекуваме.

Дизайнът

Симплистичността на дизайна и изчистеният продукт като материал – кварц и смола, позволяват комбинацията на техническия камък Cimstone с различни интериорни стилове. Различни материали на мебелите в помещението и различни цветови комбинации не са пречка. Цветовите разновидности са неутрални и с ненатрапчиви шарки, така че да съответстват с всякакви вкусове-от най-семплия, до най-екстравагантния.

Динамиката се образува от елегантните шарки и текстури, които понякога са с видим ефект, въпреки изключително гладката повърхност на техническия камък, за разлика от естествените такива. Тук идва момента на визуалната оригиналност, която обаче не нарушава изключителната практичност, по отношение на лесна експлоатация и поддръжка. Какво по-хубаво от това да получите ефектен като визия интериорен елемент, а именно един от най-видимите и най-често използвани в кухнята Ви – плота или острова, който в същото време да не Ви създава проблеми при почистването и приготвянето на храна върху него!

Натуралността на техническия камък

И не на последно място – натуралността на техническия камък. В никакъв случай не е последна по важност в критериите за избор на материал за плота в нашата кухня. Защото техническият камък Cimstone, внасян и разпространяван в България от фирма AР Комерс не е изкуствен материал. Не би било редно наред с естествените материали в интериора Ви – дърво, метал и камък, да има изкуствени от типа на пластмаса, ламинат, бетон или кориан.

Изграждането на мечтаното жилище е важен етап в живота на всяко семейство, на всеки човек! Понякога отнема години и сериозна финансова инвестиция! Затова е важно да помислим за материалите, които влагаме в него! Колко са натурални, колко са трайни, колко са практични! Изборът в днешно време е голям, но в същото време при добро и информирано проучване е лесен! При изборът на материал за Вашия кухненски плот или остров – единственият материал, който съчетава най-важните критерии – семпъл и в същото време уникално красив дизайн, динамика, натуралност и практичност е техническият камък Cimstone, внасян и разпространяван в България от фирма АР Комерс!