ДизайнЗа Cimstoneтенденции в интериорния дизайн през 2023 година

Началото на 2023 година е близо, а заедно с нея идват и новите тенденции в интериорния дизайн. Активният живот и сериозните промени, които се случват в нашето ежедневие през последните няколко години ще имат голям ефект върху това, което ще се харесва в обзавеждането на дома. Модата ще е свързана с комфорт, съобразен със съвремието. В тази статия на AR Commerce ще разгледаме така важните тенденции в интериорния дизайн през 2023 година.

Тенденции в интериорния дизайн през 2023 година: Работно място с вкус

Все повече хора избират да работят от уюта на дома, което дава тон на една нова тенденция – работно място с вкус. То може да бъде отделна стая, или пък кътче в дневната, но тенденцията е фокусът да се пренесе към индивидуалния дизайн, като производителността и лесното използване се увеличи. Голям стол, още по-голяма маса, удобни възглавнички, неутрални цветове – всичко това ще преобладава в работните места, намиращи се у дома.

Усъвършенствана многофункционалност на дома

Тенденциите в интериорния дизайн през 2023 г. със сигурност ще подкрепят многофункционалните домове. Интериор по поръчка, така че да бъде поставен точно в онзи ъгъл в кухнята, луксозна кино зала в дома, домашна фитнес зала или мини сауна в банята – всичко това ще преобладава в домовете през следващата година.

Дизайнерска пералня и мокро помещение

Нито едно помещение в дома няма да остане недокоснато. През 2023-та година, всеки сантиметър от дома ще бъде от значение – дори мокрите и пералните помещения ще получат дизайнерско отношение. В резултат на това, домовете ще са повлияни от един стил навсякъде – от входа, до най-утилитарните пространства. Тенденциите в интериорния дизайн през 2023 г. със сигурност ще украсят всички кътчета на интериора.

Тенденции в интериорния дизайн през 2023 година: Максимално използване на естествена светлина

През 2023-та година ще видим фокус върху максимизирането на естествената светлина с помощта на големи прозорци, бели и отразяващи повърхност. И защо не? Естествената светлина може да подобри съня, фокуса и настроението ни. Освен това тя ни помага да произвеждаме витамин D, пък и значително озарява дома.

Камъкът на Cimstone се произвежда в различни форми и цветове, което го прави напълно подходящ за идните тенденции през 2023 година. Ако имате въпроси, свържете се с нас, заедно ще обсъдим всеки детайл и ще открием най-подходящото и функционално решение за вашия дом.