За Cimstone

През последната година разбрахме, че за да сме спокойни за здравето си, не е достатъчно само ръцете ни да бъдат измити и дезинфекцирани. Трябва да осигурим също безупречна хигиена в кухнята и върху плота, на който приготвяме храната, за да се предпазим от вредните бактерии, микроби и вируси. Именно това е причината днес да споделим с Вас за плотовете от технически кварцов камък Çimstone, които се отличават не само с качество и дизайн, но и с антибактериални свойства. Повече за тях ще Ви разкажем благодарение на търговското дружество АР Комерс, специализирано в дистрибуцията на световно призната марка кварцов камък Çimstone (Чимстоун).

Плотовете, изградени от технически кварцов камък Cimstone, са с гладка повърхност, много лесна за почистване, което ги превръща в оптимално решение за кухнята – зона, в която чистотата е от изключително значение. Почистват се изключително лесно с мека кърпа и препарат. Материалът Cimstone, произведен по патентована италианска технология BRETON, притежава антибактериални свойства и гарантира безупречна хигиена. Техническият кварцов камък е устойчив също така на петна, течности и киселини.

„Повърхностите от технически кварцов камък Çimstone притежават сертификат за безопасност за приготвяне на храна. Този документ потвърждава, че е абсолютно безопасно да приготвяте храна директно върху плота, без риск от салмонела и Е-коли“, увериха от АР Комерс.

Чимстоун освен „пазител“ на здравето е и добро допълнение към изтънчения интериорен дизайн на всяка кухня. Плотовете от технически кварцов камък Çimstone се предлагат в широка гама от цветове и шарки, които могат да задоволят изискванията и на най-капризните потребители.

„Хигиената, в лицето на плотовете, изградени от технически кварцов камък Çimstone, ни помага да се чувстваме сигурни и уверени, независимо от това, което се случва около нас“, коментираха още от АР Комерс.

Източник на снимковия материал: АР Комерс