ДизайнЗа Cimstone

Техническият камък се доближава до естествения такъв с редица свойства, но има една разлика. Тя е че, той е много по-удобен както за обработка и за поддръжка. Благодарение на тези страхотни предимства, той е често предпочитан и избиран при обзавеждането на дома. С него може да постигнете стилен дизайн, здравина и близост до природата.

Технически камък Cimstone на основата на кварц е приложим в редица помещения – както в банята и кухнята, така и в хотела и лабораторията. Богатата гама от цветове го прави перфектен и за детайли в дома, даващи идеалния завършек на дизайна. Чудите ли се къде в дома може да поставите технически камък? Днес ще разберете.

Кухненска мивка

Най-честото помещение, в което се използва техническият камък е кухнята. Той е много подходящ за изработка на плот, тъй като не задържа бактерии, лесен е за почистване и поддръжка и разбира се, е наистина красив. Но нека споделим няколко по-нестандартни приложения на камъка в кухнята, които ще дадът мечтания завършек. Знаете ли, че може да използвате камък Cimstone за изработка на мивки и гърбове за вашата кухня?

Този тренд набира изключителна популярност, защото създава луксозно и приятно усещане. Освен това техническият камък е много лесен за поддържка, което означава, че избирайки Cimstone за вашата мивка, то определено ще останете доволни и ще си спестите усилия и време, прекарани в чистене. 

Облицовка на стълбище

Едно нестандартно, но много добро приложение на техническия камък е именно облицовката на стълбище. Това определено може да е перфектният завършек, който търсите за дома си! Разнообразието от цветови предложения и шарки ще ви даде възможност да изберете перфектната гама, като може да се насочите към нещо по-семпло, или пък към нещо много по-детайлно, за специален ефект.

Изработка на мебели

Знаете ли, че техническият камък може да се използва за изработката на мебели, като например маса, рамка за огледало, тоалетка и други? Какъв по-добър завършек на обзавеждането на дома или хотела от подобен дизайн?

Тук освен цветовите комбинации е важно да споменем и здравината на техническия камък, която може да бъде от голяма полза при използването на подобни мебели, особено тези, които ще се използват ежедневно.

Технически камък Cimstone на основата на кварц може да бъде всичко, от което се нуждае обзавеждането ви, за да изглежда завършено и луксозно. Освен красота, този камък ви гарантира и истинска здравина и лесна поддръжка. Ако имате въпроси и запитвания – свържете се с нас! Ще се радваме да бъдем полезни и заедно да изберем най-подходящото решение за вашето помещение.