За Cimstone

В днешната реалност прекарваме все повече време у дома, било то, заради модерния home office (работа от вкъщи) или заради домашното, онлайн или дистанционно обучение. Домът ни все повече е нашето убежище, мястото, в което се чувстваме сигурни и защитени, но и комфортната среда, в която обичаме да бъдем.

Хигиената и лесната поддръжка на основните и най-трудни за поддържане помещения в дома ни, каквито са кухнята и банята, все повече стават от ключово значение за нас. Тук използването на правилните интериорни материали е от особено важно. Изборът на техническия камък Cimstone, който можем да използваме за плотове, гърбове на кухни, под, в кухнята и банята е един такъв правилен избор за естетичния вид и хигиената в нашия дом.

Съществуват обаче, едни други помещения, места, обитавани дълги часове от хора, които нямат възможност да работят или учат от вкъщи, места, изискващи не по-малко внимание от гледна точка на хигиена, улеснена експлоатация и поддръжка и не на последно място естетика и уют за обитателите. А това са болниците, медицинските центрове, клиничните лаборатории, санаториумите, хосписите и домовете за възрастни хора, детските ясли и градини, денталните и дерматологични клиники, фармацевтичните производства, аптеките и много други.

Поради спецификата на тяхната дейност, тези помещения и сгради изискват изключително висока хигиена, те са създават и по специфични стандарти, заложени дори в законови норми. Тук безспорно техническият камък Cimstone, предлаган от АР Комерс в България се явява най-доброто решения и за най-деликатните помещения. Гладкостта на плотовете, липсата на пукнатини и неравности ги прави удобни и безопасни за работа с химически материали и дори при леко разливане на разтвори, почистването е бързо и лесно.

Техническият камък Cimstone e изключително здрав и устойчив във времето. Дори при ежедневна и много активна работа върху него, той ще се запази непокътнат години напред.

А широката цветова гама, която АР Комерс предлага ще удовлетвори и най-смелите хрумвания на интериорния дизайнер на обекта. Затова собственици на клиники, лаборатории, дерматологични и козметични центрове, дентални, хуманни и ветеринарни доктори и всички вие, които имате специфични дейности, производства или предлагате услуги, които изискват високо ниво на хигиена на плотовете и подовете на помещенията, в които работите, ако ви предстои ремонт или откриване на нов обект, обърнете се към АР Комерс и поръчайте техническия камък Cimstone тук: